Milí návštěvníci webových stránek www.myenglishhacks.cz,

v následujícím textu najdete pravidla, podle kterých přistupujeme k ochraně Vašich osobních údajů, které nám některým z níže uvedených způsobů dáváte k dispozici. 

Vážíme si Vaší důvěry, se kterou nám své osobní údaje poskytujete, a proto při zpracování osobních údajů postupujeme podle zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů a podle Nařízení (EU) 2016/679, tj. obecného nařízení o ochraně osobních údajů, které vstoupilo v účinnost 25.5.2018 a je všeobecně známé pod zkratkou GDPR. 

KDO JE SPRÁVCEM VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ?

Právní předpisy označují toho, kdo sám rozhodne o tom, pro jaký účel a jakými prostředky bude osobní údaje zpracovávat, jako „Správce“. Máte právo znát totožnost Správce. V případě zpracování osobních údajů zadaných prostřednictvím některého z formulářů na www.myenglishhacks.cz je správcem:

JAKÉ OSOBNÍ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁME?

Jako Správce zpracováváme údaje, které nám sami poskytnete. Jde buď o údaje poskytnuté vyplněním formuláře na webových stránkách, zaslané e-mailem, případně sdělené aplikací typu FB messenger, telefonicky nebo osobně. 

Údaje nám poskytujete zásadně dobrovolně. Povinně by to bylo jen v případech stanovených právními předpisy. 

Osobní údaje mohou spadat do kategorie „běžných osobních údajů“ anebo může jít o zvláštní kategorie údajů, tj. citlivé údaje, kdy pro jejich zpracování právní předpisy stanoví přísnější podmínky. Zpracováváme pouze běžné osobní údaje.

JAKÝ JE ÚČEL, DOBA A TITUL PRO ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ?

Zpracování osobních údajů za účelem uzavření smlouvy a plnění smluvních povinností.

Abychom Vám mohli dodat Vámi vybraný produkt nabízený na našich webových stránkách (a ještě předtím s využitím webového formuláře uzavřít smlouvu) a vést i s tím související komunikaci s Vámi, zpracováváme tyto běžné osobní údaje: jméno, příjmení, e-mail, telefon.

Právním titulem (oprávněním) pro zpracovávání těchto údajů je přímo plnění smluvních povinností ze smlouvy uzavřené mezi námi. 

K tomuto účelu osobní údaje zpracováváme po dobu trvání smluvního vztahu mezi námi. Po skončení smluvního vztahu jsou pak některé údaje uchovávány pro účely plnění právních povinností nebo pro účely oprávněného zájmu, jak se dočtete v následujících částech tohoto dokumentu.  

Zpracování osobních údajů pro splnění povinností z účetních, daňových a dalších právních předpisů.

Abychom dostáli povinnostem vyplývajícím z platných právních předpisů, zejména v oblasti účetnictví, daňového práva a archivnictví, zpracováváme tyto údaje: jméno, příjmení, adresa, IČ, DIČ, údaje o smluvním plnění, včetně cenových údajů

Doba, po kterou jsou údaje zpracovávány, je stanovena přímo příslušnými právními předpisy, které nám povinnost jejich zpracování ukládají. 

Zpracování osobních údajů pro účely oprávněných zájmů našich nebo třetí osoby.

Oprávněný zájem může pokrývat celou řadu situací. Proto vás informujeme o oprávněných zájmech, pro které osobní údaje zpracováváme:

D. Zpracování osobních údajů na základě vašeho souhlasu

Pokud na našich webových stránkách zadáte svůj kontaktní e-mail pro bezplatné zasílání informací, tipů a novinek, dáváte odesláním vyplněného formuláře souhlas s tím, abychom Vám takové informace, tipy a novinky zasílali. Souhlas se může týkat jak našich vlastních produktů a služeb, tak nabídek jiných subjektů. Přímo u formuláře na webu je uvedeno, k čemu konkrétně je souhlas poskytován.

Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat. Pokud ovšem některé vaše osobní údaje zpracováváme i na základě jiného právního titulu, budeme pro tyto účely osobní údaje zpracovávat i po odvolání vašeho souhlasu, protože k takovým konkrétním účelům souhlas nutný není.

KDO DALŠÍ OSOBNÍ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁ?

Abychom Vám mohli slíbené plnění zaslat, využíváme k tomu chytré aplikace a nástroje. Jejich poskytovatelé se tak stávají zpracovateli osobních údajů, jedná se o: 

Wedos a. s. IČ: 28115708 poskytovatel hostingu
Smartemailing s. r. o. IČ: 29210372 aplikace na email marketing

Se zpracovateli máme uzavřené písemné smlouvy, ve kterých je sjednáno plnění povinností v oblasti ochrany osobních údajů, aby vaše údaje zůstaly v bezpečí. 

Osobní údaje budou zpřístupněny i příslušným správním orgánům, pokud nám takovou povinnost ukládá zákon (tj. zejména v případě provádění kontroly, při které je daný orgán oprávněn předložení osobních údajů vyžadovat).

JAKÁ DALŠÍ PRÁVA V SOUVISLOSTI SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ MÁTE?

A. Právo na přístup k osobním údajům 

Jde o právo na potvrzení, zda zpracováváme Vaše osobní údaje a pokud ano, pak na přístup k těmto údajům a informacím o jejich zpracování. 

B. Právo na opravu osobních údajů

Jde o právo na to, abychom bez zbytečného odkladu opravili nepřesné osobní údaje, které se Vás týkají. S přihlédnutím k účelům zpracování máte právo na doplnění neúplných osobních údajů, a to i poskytnutím dodatečného prohlášení (ve kterém uvedete údaje úplné).

C. Právo na výmaz osobních údajů (právo „být zapomenut“)

V případech stanovených zákonem nebo GDPR máte právo požadovat, abychom bez zbytečného odkladu vymazali Vaše osobní údaje (v GDPR jsou důvody uvedené v čl. 17, včetně uvedení výjimek, kdy se výmaz neprovede).

D. Právo na omezení zpracování

V případech stanovených v čl. 18 GDPR máte právo požadovat, abychom omezili zpracování Vašich osobních údajů.

E. Právo na přenositelnost údajů

Za podmínek stanovených v čl. 20 GDPR máte právo získat své osobní údaje a předat je jinému správci. Je-li to technicky proveditelné, máte právo požadovat přímo předání jinému správci. 

F. Právo vznést námitku

V případech, kdy osobní údaje zpracováváme pro účely oprávněných zájmů, máte právo vznést námitku proti takovému zpracování a pak nadále nebudeme údaje zpracovávat, pokud náš oprávněný zájem nebude převažovat nad Vašimi zájmy nebo právy a svobodami. Pokud je oprávněným zájmem přímý marketing, pak má vznesení námitky vždy za následek ukončení dalšího zpracování pro účely přímého marketingu.

G. Právo podat stížnost u dozorového úřadu

Pokud se domníváte, že dochází k porušování vašich práv v oblasti ochrany osobních údajů, máte právo podat stížnost k Úřadu na ochranu osobních údajů. Bližší informace o úřadu i ochraně osobních údajů naleznete přímo na stránkách úřadu www.uoou.cz 

DŮLEŽITÉ INFO NA ZÁVĚR

V případě, že budete mít další dotazy ke zpracování vašich osobních údajů u nás, můžete nás kontaktovat na e-mailu dusan@myenglishhacks. Zprávou na tento mail nebo zasláním písemného požadavku na naši adresu uvedenou v úvodní části tohoto dokumentu, můžete také přímo uplatnit vaše práva, o kterých píšeme v článku VI. Jen si dovolujeme upozornit, že pro účely ověření toho, že požadavek je uplatněn opravdu přímo Vámi, vás můžeme poté ještě kontaktovat a totožnost a požadavek si přiměřeným způsobem ověřit. Totéž platí i pro případnou telefonickou a obdobnou komunikaci.

Aktuální znění tohoto dokumentu naleznete vždy na stránkách www.myenglishhacks.  Toto znění je účinné od 30. 3. 2020.